Många nya slots på VeraJohn

Potion Commotion Spellobbyn

Potion Commotion SpellobbynVera&John verkar inte tycka att det är nog att kunna erbjuda en bra bit över 400 casinospel. Man fyller nämligen på med nya läckra slots varje vecka. Den senaste veckan har vi kunnat stifta bekantskap med inte mindre än fyra nya slots av hög kvalitet. Det handlar om Potion Commotion, Water Dragons, King Tiger och Fire Hawk. Prova på någon av dem – eller varför inte alla – direkt med en bonus på 1000 kr. Här är lite kort om Potion Commotion och Fire Hawk.

Vera John 1000 kr bonus spelanu

 

Potion Commotion

Om du kommer ihåg din skolengelska kan du räkna ut att Potion Commotion handlar om trolldrycker. I vanliga fall är trolldrycker skumma saker som man ska hålla sig borta från, men i Potion Commotion gäller att ju mer kraftfull en trolldryck är, desto bättre.

Potion Commotion har vilda symboler, en free spins-funktion och scattersymboler som kan ge riktigt stora kontantvinster. Den vilda symbolen fungerar som vilda symboler vanligtvis gör, det vill säga att den ersätter alla andra symboler. Du kan vinna upp till 5000 mynt med hjälp av vilda symboler.

Free spins-läget aktiveras när minst tre logosymboler hamnar på hjulen. Du kn vinna upp till 20 free spins där alla vinster tredubblas.

Fire Hawk

Fire Hawk är en videoslot med ett indiantema, om det nu är politiskt korrekt att skriva så. Hur som helst är det en hövding, ”Chief”, i huvudrollen. Bland övriga symboler märks till exempel drömfångare, fredspipor och liknande. Hövdingen är den mest värdefulla symbolen i spelet. När han dyker upp på hjulen ersätter han för det första andra alla symboler, vilket kan leda till större vinstchanser. Dessutom agerar hövdingen som multiplikator. Han kan multiplicera linjevinster med upp till åtta gånger. Eftersom vinsterna i huvudspelet är riktigt höga kan det bli enorma pengar om hövdingen är på gott humör.

Höken, ”Fire Hawk”, är spelets andra specialsymbol. Med tre eller fler sådana symboler på hjulen vinner du free spins. Du väljer mellan tre alternativ, nämligen 10 free spins med fyrdubblade vinster, 15 free spins med tredubblade vinster och 20 free spins med dubblade vinster.

Kommentera