NBA live stream hos Betsson

Betsson NBA stream

Betsson NBA streamSom det enda spelbolag i Sverige kan Betsson erbjuda live stream på amerikansk proffsbasket (NBA) direkt i datorn. Normalt finns det ett gäng restriktioner kring att sända amerikansk idrott via datorn, men Betsson har tydligen lyckats ordna ett bra avtal och det är alla sportfans givetvis glada för.

Det är faktiskt precis alla matcher från NBA som går live på Betsson, och du kan i regel se minst en match varje dag i grundserien. Om Betsson även kommer att streama slutspelet vet vi inte, men en kvalificerad gissning säger att det blir så. Missa inte chansen att se basket när den är som bäst med live stream NBA.

Det du behöver göra för att se NBA-basket på datorn är att skapa ett spelkonto och sedan se till att det åtminstone finns en krona på ditt konto. Du behöver till exempel inte lägga ett spel på en match för att se just den matchen. När du skapar ditt spelkonto kan du med fördel slå till på Betssons utmärkta bonus på 100% upp till 1500 kr. Några särskilda systemkrav för din datorn finns inte, men det är alltid klokt att använda den senaste webbläsaren och även uppdatera Flash.

”Betsson 1500 kr spelanu

Kommentera