Speltips Italien – Tyskland

Tyskland fotboll
Tyskland fotboll
Copy

Vi spelar Italien 0 till 2.03
Lämna in senast 20:45 fredag
I skuggan av kvalmatcherna till VM spelas faktiskt också ett antal högklassiga träningsmatcher. Italien – Tyskland är en av dessa. Här är Tyskland favorit även om det är bortaplan. Är det verkligen helt korrekt? Tyskarna går fram som en ångvält på alla plan, både i klubblagens Europaspel och i landskamper, men om det är någon nation som kan få grepp om Tyskland så är det väl Italien. Med Klose och Gómez borta för tyskarna saknas en del styrka i anfallet. Kreativiteten på mitten minskar också automatiskt när Schweinsteiger är borta. Schürrle, Götze, Özil och Müller kan nog skapa en hel del ändå, men man kommer att ställas mot ett blytungt mittlås hos italienarna i form av Marchisio, Motta och Montolivio (eventuellt går De Rossi in i stället för någon av dem).

”Ladbrokes Bonusspel på 1000 kr spelanu

Senaste matcherna
Italien – Armenien 2-2
Danmark – Italien 2-2
Italien – Tjeckien 2-1
Italien – Bulgarien 1-0
Italien – Argentina 1-2

Sverige – Tyskland 5-3
Tyskland – Irland 3-0
Färöarna – Tyskland 0-3
Tyskland – Österrike 3-0
Tyskland – Paraguay 3-3

Det händer mycket både framåt och bakåt när Tyskland spelar. Släpper man in ett mål spelar det dock inte så stor roll eftersom man kan smälla in både en och två och fem framåt. Italienarna har haft lite svårt att hålla tätt bakåt på sistone, men samtidigt har man i princip saknat några viktiga pjäser i varje fajt.

Skador etc.
Italien saknar Chiellini, Balzaretti, Verratti, El Shaarawy, Giovinco och Aquilani. Dessutom är Rossi och De Rossi tveksamma till start.

Tyskland saknar Klose, Gómez, Kiesseling, Schweinsteiger och Podolski.

Italienarna har underpresterat i de senaste fajterna, men mot Tyskland som har några viktiga avbräck ska man kunna stänga ytorna och kanske också peta in ett par baljor framåt. Vi litar på att Italien gör det svårt för tyskarna i Milano.

Kommentera